Fietswrakken overspoelen Delft: ‘Gooi-maar-neer-mentaliteit is onacceptabel’

Wie zijn auto fout parkeert krijgt een forse boete, maar bij fout geparkeerde fietswrakken mag de eigenaar 28 dagen nadenken over wat hij met de fiets doet voordat deze wordt weggehaald. Dat is veel te lang, vindt Hart voor Delft. ,,Die gooi-maar-neer-mentaliteit is onacceptabel.”

Lees verder het artikel in AD Delft: https://www.ad.nl/delft/fietswrakken-overspoelen-delft-gooi-maar-neer-mentaliteit-is-onacceptabel~a327a1a2/

Lees ook: https://www.ad.nl/delft/fietsgarage-onder-de-brabantse-turfmarkt-en-molslaan-voorkomt-dat-delft-vastloopt~a433ccb2/

Bron: AD Delft
Foto: Marcel Koelewijn

Een reactie

  1. Zou het een idee zijn een verantwoord maximum te stellen aan het aantal (buitenlandse) studenten die in onze mooie stad komen wonen/studeren?
    Naar mijn idee zouden hiermee een aantal problemen opgelost, of ten minste fors verminderd, kunnen worden. Denk aan de hier genoemde fietswrakken, maar ook aan vervuilde portieken, stoepen, voortuintjes etc. “Opvoeden” of sturen door de universiteit lijkt zinloos. Het gaat hier duidelijk om een mentaliteitskwestie. Totaal gebrek aan moraal. Volgende kwestie is de overlast van straalbezopen, lallende studenten ‘s-nachts op straat. Ongeacht Covid-19 maatregels of niet. Kennelijk hoef je je daar als student niet aan te houden. Natuurlijk zijn er gelukkig ook heel veel goedwillende en goed doende studenten, maar feit is ook dat ze wel ALLEMAAL woonruimte innemen. Woonruimte waar nu geen (jonge) gezinnen terecht kunnen. Dat vind ik triest. Zeer met de gedachte dat onze fijne stad een plek aan iedereen wil bieden. Mooi, schoon en vooral ook veilig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *