Dagelijks kunt u lezen op ons twitter account en onze website dat Hart voor Delft, dé Stadspartij steeds meer in beeld komt bij de Delftenaren.

Deze week in onze rubriek ‘thuis bij’, heeft Coby de Koning samen met fractievoorzitter Bram Stoop een bezoek gebracht bij Veronique in de Wippolder om haar te verrassen met een bosje bloemen.

Vorige week waren we ´thuis bij´ de familie Bouma in het Tanthof. De familie Bouma gaf aan dat wij de bos bloemen, die zij aangeboden kregen, mochten geven aan iemand die het nodig heeft, of aan iemand die iets goeds doet voor de medemens. Daar hoefde ons raadslid Coby de Koning niet lang over na te denken, wie zij hiervoor in gedachte had.

Op maandag 26 juli zijn Coby de Koning en fractievoorzitter Bram Stoop langs gegaan bij Veronique in de Wippolder. Coby kwam aan met een mooie bos bloemen in haar fietsmand. Veronique, een jonge vrouw met een hart van goud voor de gehandicapte medemens en voor de mens in het hospice. Ze past op een kindje met down syndroom, doet aan gymnastiek met gehandicapte mensen en als het lichamelijk nog gaat, komt ze ook werken in hospice Delft. Een wel verdiende bos bloemen dus voor Veronique.

Veronique koos er voor om niet op de foto te gaan, wat wij altijd eerst vragen. Neemt niet weg dat ze blij en verrast was met de bos bloemen, wat ze later via de mail ook nog eens liet blijken en dat doet ons dan weer goed.

Coby de Koning en Bram Stoop.