tramOndanks het positieve bericht dat er op 7 mei jl. acties zijn afgesproken tussen Haaglanden, de gemeente en HTM om de geluidsoverlast van de trams op te lossen, blijkt ruim twee weken later dat er nog niet echt vorderingen te melden zijn. De overlast is er nog steeds. Wij ontvingen onderstaand bericht van een bewoner die langs de tramrails woont.

Beste mensen, nu inmiddels een aantal slapeloze nachten verder nog steeds geen afdoende oplossing kunnen constateren. Na een aantal keren het slijpen ’s nachts te hebben aangehoord dacht ik dat de oplossing er was. Echter dit was van korte duur. Nu rijden er weer trams voorbij met slechte onderstellen en geloof mij het is oorverdovend.

Mijn oproep is nogmaals: repareer de slechte onderstellen. Er rijden trams voorbij die geen herrie maken ????????zelfs als deze behoorlijk hard gaan……

Er rijden trams voorbij waar het geluid oorverdovend is en met vierkante wielen en  waarbij de bestuurders nog steeds veel te hard gaan voor het geluid dat zij produceren. Het lijkt wel of ze zo snel mogelijk aan de koffie willen bij de keerlus. 

Ik hoor geluiden van mensen uit Tanthof Oost die de tram kunnen horen. Ik hoor de tram draaien bij de keerlus, de bocht bij de Soedanhof, bij de bocht Japanlaan en de bocht van de Israellaan. Kijk en luister maar eens naar dit filmpje. Zelf gemaakt.  http://youtu.be/bKawjwGpnw8

Ik en met mij vele omwonenden worden het nu toch echt zat!!!!!!!!!!! (naam en adres bewoner bekend bij Stadsbelangen Delft)

Stadsbelangen Delft zal deze kwestie net zo lang onder de aandacht blijven brengen bij het college tot het probleem volledig is opgelost.

Stadsbelangen Delft
Aad Meuleman