Bekendste Delftenaar 2013

jan koster 001 (2) (800x533)De bekendste Delftenaar 2013 is iemand geworden, die het ook heeft verdiend. Jan Koster heeft wat ons betreft de bokaal echt verdiend vanwege zijn verdiensten voor de stad Delft. Dit was dan ook de reden dat Bram Stoop (nummer twee op de kieslijst van Stadsbelangen Delft) bij Jan Koster thuis langs ging om hem namens de fractie een bloemetje aan te bieden.

Bram is als kind al vroeg in aanraking gekomen met het fenomeen Jan Koster toen hij in de gymzaal van de Carel Fabricius school aan de Kloosterkade les gaf. We hebben het dan over de jaren zestig van de vorige eeuw. Vele Delftenaren beleven nog dagelijks heel veel plezier aan zijn bekende sportscholen in onze stad. Het is natuurlijk altijd leuk om je naam terug te zien in de lijst van top 100. Aad Meuleman en Bram Stoop stonden ook vermeld in de top 100 lijst. Maar wat Stadsbelangen Delft betreft stemmen de kiezers straks massaal onze kandidaten.

Jan Koster was blij verrast dat hij ineens één van zijn oud pupillen uit de jaren zestig voor zijn deur zag staan met een bos bloemen. Bram en Jan zijn elkaar zeker niet uit het oog verloren, want Bram is wekelijks te vinden op zijn sportschool. Kortom voor Bram was Jan Koster al veel langer de bekendste Delftenaar.

Stadsbelangen Delft
Bram Stoop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *