Welkom Marja!

bijsterveldtHoewel de formele benoeming nog moet plaatsvinden, heet de fractie Stadsbelangen Delft Marja van Bijsterveldt – Vliegenthart welkom als toekomstige burgemeester van onze mooie stad. Wij zien met vertrouwen uit naar de samenwerking met haar.

Met de keuze van Marja van Bijsterveldt krijgt Delft een bestuurder in huis die veel voor onze stad en haar inwoners kan betekenen. Naast de nodige bestuurlijke ervaring op zowel lokaal, regionaal als op landelijk niveau met aansprekende resultaten, heeft zij een groot netwerk en staat zij bekend als iemand die oprecht een verbinder is. Voor alle Delftenaren en dus een burgemeester voor iedereen!

In een eerste reactie gaf zij aan blij en trots te zijn dat zij door de gemeenteraad is voorgedragen als nieuwe burgemeester. Stadsbelangen Delft is blij en trots dat zij het lef had om te solliciteren naar de functie van burgemeester in onze stad!

Fractie Stadsbelangen Delft
Aad Meuleman

Een reactie

  1. Het ligt niet alleen omdat de er een open terrein was. Maar ze hebben het ziekenhuis zo gemaakt dat ze in het ziekenhuis weinig last hebben van geluidsoverlast. Daarvoor hebben zo geheten harde materialen gebruikt. Harde materialen weerkaatsen het geluid i.p.v. te adsorberen. Het andere nadeel van harde materialen is dat ze het geluid versterken.

    Maar ze houden toch nooit rekening met de bewoners van de Reinier de Graafweg, De hele bouw en nu ook met het afbreken is er zware overlast. En de beloofde compensatie is eigenlijk nooit gekomen. Maar 300 mensen konden een kopje koffie komen halen en kregen dan een rondleiding, maar je mocht geen handicap hebben. Dat is geen compensatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *