Erwin Stoelinga is niet alleen de enthousiaste voorzitter van Hart voor Delft, maar daarnaast ook duo voorzitter, met Joany de Wit, van de Rotaryclub Delft-Vermeer. Deze Rotaryclub heeft als doel: je medemens op verschillende manieren te ondersteunen.

Zo bedacht de Rotaryclub om de tuin (400 m2) van woonzorggroep De Rode Olifant in de Wippolder een flinke opknapbeurt te geven. Dat was hard nodig. Onder aanvoering van Pim Meykamp die als  projectleider fungeerde, werd de tuin door de leden van de Rotaryclub en Rotaract (ouders van bewoners van de woonzorggroep en enthousiaste vrijwilligers) opgeknapt.

Het resultaat mag er zijn en de bewoners zijn hierover ontzettend enthousiast. Op 3 juni jl. werd de opgeknapte tuin geopend door wethouder Karin Schrederhof.

Mooi dat deze Rotaryclub, waar overigens ook ons commissielid/niet raadslid Daan Stellingwerf lid van is, dergelijke initiatieven ondernemen in onze stad. De clubleden Van Delft-Vermeer willen vooral de handen uit de mouwen steken om mensen te ondersteunen.

Dat is ook precies wat Hart voor Delft wil. Handen uit de mouwen voor onze mooie stad en haar inwoners!

Bestuur Hart voor Delft