Een aantal weken geleden heeft Stadsbelangen Delft namens bewoners en ondernemers aan de bel getrokken over de grote ergernis op de hoek Nassaulaan Amalia van Solmslaan in de Wippolder. Zie ook http://www.stadsbelangendelft.nl/?p=8193

 

Een ronde plakpaal, ondergrondse vuilcontainers en elektriciteitskasten, die onder geplakt waren. Het zag er niet uit. Bewoner met rollators en scootmobielen moesten halsbrekende toeren uithalen om bij de vuilcontainers te komen. De plakpaal werd ook wel gebruikt, maar men plakte ook de elektriciteitskasten mee met allerlei reclame-uitingen.

De reactie van gemeente Delft bleef dit keer niet lang uit. Men had een kijkje genomen bij deze rommelhoek. De gemeente was het er ook mee eens, dat deze plek op korte termijn opgeknapt moest worden.

Vrijdag 10 maart jl., op de NL DOET dag, was het zover en een heel team van Buurtverbinders uit de Wippolder zijn aan de slag gegaan. Buurtverbinders Wippolder is partner van Delft voor elkaar. Ook wethouder de Prez bleek groene vingers te hebben, want die was in de ochtend druk bezig met de heg te plaatsen samen met de zeer gewaardeerde Buurtverbinders Wippolder.

Al met al is het een schitterend eindresultaat waar onze fractie graag voor aan de bel heeft getrokken. Dat we daarbij zelfs de verborgen talent van de wethouder hebben waargenomen, is ook mooi meegenomen.

Stadsbelangen Delft
Bram Stoop