Openheid financiën Delft

Het blijft te lang stil rond de financiële situatie van onze stad. Het college onderhandelt al maanden met partijen, er komen nog meer tegenvallers aan en de raad moet maar rustig afwachten wanneer het college iets meldt.

Alle reden op samen met de SP een interpellatiedebat aan te vragen tijdens de gemeenteraadsvergadering van 26 maart 2015. Wij vinden dat het college de raad onvoldoende meeneemt met de acties die het college richting andere partijen onderneemt. Stadsbelangen Delft heeft best begrip dat zaken niet even snel opgelost kunnen worden, maar meer duidelijkheid moet het college nu toch aan de gemeenteraad kunnen geven. Het gaat dan op dit moment nog niet om oplossingen. Daar gaat de raad in april 2015 verder over in gesprek.

Wel gaat het om de vraag, waarom het college niet meer informatie deelt met de raad, terwijl wij in kranten moeten lezen dat de Provincie Zuid Holland weinig bereidheid zou tonen om Delft financieel te helpen. Alle reden om hierover dan maar eens meer duidelijkheid te vragen.

Fractie Stadsbelangen Delft
Aad Meuleman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *