Er is een nieuw steunpunt belastingzaken in Delft. Dit keer hopen wij, als Hart voor Delft, dat dit initiatief van dit steunpunt komt vanuit de gemeente Delft in samenwerking met de belastingdienst. Duidelijk moet zijn voor onze inwoners dat het hier gaat om medewerkers van de belastingdienst, die worden gehuisvest in het stadskantoor.

Wie herinnert zich namelijk niet het laatste debacle met de ‘Robin Hood’, die werd binnengehaald in de persoon van Sjoerd S. in Delft. Deze had ook in het stadskantoor een ruimte waar hij mensen ‘hielp’ met belastingen, briefpapier van de gemeente gebruikte etc. en door inwoners werd gezien als een medewerker van de gemeente Delft. Hart voor Delft zit niet te wachten op een tweede
‘Robin Hood’.

Later bleek deze Sjoerd S. een oplichter eerste klas te zijn, die vooral zichzelf hielp. Hart voor Delft volgt deze zaak nog steeds met argusogen. Binnenkort komt na aantal jaar de zaak Sjoerd S. voor de rechtbank en heeft Hart voor Delft er alle vertrouwen in dat deze Robin Hood veroordeeld wordt voor wat hij de mensen uit onze stad heeft aangedaan. Ook zijn we natuurlijk benieuwd hoe de rechter denkt over de rol van de gemeente Delft bij dit hele gebeuren. Tot op de dag van vandaag zegt de gemeente Delft namelijk dat ze geen partij waren.

Dat neemt niet weg dat wij de gemeente Delft veel succes toe wensen met dit nieuwe belangrijke steunpunt belastingzaken, die wij toejuichen. Hart voor Delft weet dat hier grote behoefte aan is.

Zie onderstaande link.

Bram Stoop
Hart voor Delft

https://www.delft.nl/nieuw-steunpunt-belastingzaken#:~:text=Wilt%20u%20gratis%20hulp%20bij,de%20BelastingTelefoon%20op%200800%20%2D%200543.