Voor Hart van Delft is het belangrijk om je te laten zien in de diverse wijken in Delft. Contacten zoeken met inwoners en daardoor weten wat er speelt in de diverse wijken. Dan kun je in de gemeenteraad echt iets voor onze inwoners en onze stad betekenen.

De fractie heeft hierbij de hulp ingeroepen van de Hart voor Delft Sint en zijn multiculturele Pieten team. Op 29 november 2023 werd door deze gratis hulp Sint een bezoek gebracht aan de Parel bij de kookclub voor kinderen tot en met 10 jaar. Een mooi initiatief. Daarnaast een bezoek aan Ipse in de Wippolder voor mensen met een lichte beperking. Het bezoek werd door de aanwezigen zeer op prijs gesteld. Dankzij de gift van de speelgoedbank werden de bezoekers van de Parel verrast met een mooi cadeau.

Later op de markt kwam de Hart voor Delft Sint ook nog in contact met twee Iraniërs die graag met hem op de foto wilden.

Zie onderstaande foto’s:

 

 

 

 

Op 1 december 2023 werd een bezoek gebracht aan het succesvolle jongerencentrum De Border in het Tanthof. Het werd een geweldige happening, waarbij veel kinderen aanwezig waren. De organisatie van de Border had in samenwerking met de supermarkt ervoor gezorgd dat alle kinderen een chocoladeletter kregen. Enkele raadsleden van Hart voor Delft hielpen bij de bar. De Border is door het enthousiaste werk van Patrick en Vanessa met diverse vrijwilligers een geweldig succes voor de jongeren in deze wijk.

Onderstaand een foto overzicht. Door de bezoeken van de ‘fractie Hart voor Delft hulp Sint’ werden niet alleen kinderen blij gemaakt, maar werden ook contacten gelegd met bewoners en vonden gesprekken plaats. Zeker voor herhaling vatbaar.

 

 

 

 

 

Bram Stoop
fractie Hart voor Delft