Delft Aardgasvrije GroenLinkse proeftuin Buitenhof weer gepasseerd door D66 Minister Ollongren

Bron hier

En weer is GroenLinks wethouder Stephan Brandligt gepasseerd door D66 minister Kasja Ollongren (zie brief onder). Delft zit niet bij de 2e ronde proeftuinen Aardgasvrije wijken. We delen dus niet mee in de 100 miljoen die hiervoor beschikbaar is gesteld.

Nu mag Delft mee gaan doen in de herkansing van de derde ronde in 2021. Maar eerst de Tweede Kamer verkiezingen en een nieuw kabinet.

Maar Stephan Brandligt zegt desalniettemin gewoon €4 miljoen in de proeftuin van het Rode Dorp te steken. Las ik in het AD van 14 april 2020: 600 woningen in Het Rode Dorp gaan gratis van het gas af

GRATIS van het GAS af bestaat niet

GroenLinks wethouder Brandligt

Delft wil 4 miljoen euro steken in het aardgasvrij maken van circa 600 woningen in Het Rode Dorp in de wijk Buitenhof. Van dit bedrag worden ook gasfornuizen of pannen vervangen, zodat bewoners geen hogere lasten krijgen als de huizen in 2028 van het gas af gaan.

Maar ondanks de afwijzing gaat milieudrammer Brandligt gewoon door volgens het AD van 27 oktober 2020: Rode Dorp in Buitenhof krijgt waarschijnlijk toch een warmtenet, ondanks afwijzing subsidie

Alles gratis? Wie betaalt die pannen en gasfornuizen dan wethouder Brandligt? Het Rijk tot nu toe niet! De rest van Delft dus. Populist Brandligt loopt wel heel ver voor de democratische troepen uit.

GroenLinks is veel beloven en weinig geven, doet de gek in … doet de gek in vreugde leven.

Hart voor Delft / Groep Stoelinga / JP

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *