De komende weken wil het bestuur van Hart voor Delft de eerste tien kandidaten van onze kandidatenlijst in willekeurige volgorde aan u voorstellen. De definitieve kandidatenlijst wordt later deze maand gepubliceerd.
Bestuur Hart voor Delft

Wie ben ik?
Kapper al 48 jaar en 44 jaar als zelfstandig ondernemer werkzaam! Daarnaast werk ik al 10 jaar als postbode, gewoon een bijbaantje. Heerlijk buiten. Door mijn werk kom ik veel mensen tegen en heb ik in de afgelopen jaren veel mensenkennis opgedaan. Ik hoor veel van de mensen, die ik dagelijks tegenkom, wat er leeft op straat. Zelf zie ik ook veel dingen om mij heen, die beter kunnen en moeten in onze stad.

Waarom ben ik kandidaat voor Hart voor Delft?
Politiek is wat mij altijd al interesseerde en toen Martin Stoelinga (jaren klant van mij) destijds vroeg om mij aan te sluiten bij zijn partij twijfelde ik geen moment! Na het samengaan van Groep Stoelinga en Stadsbelangen Delft, vroeg Martin mij aan te sluiten bij Hart voor Delft. Wederom geen twijfel bij mij, want meebouwen aan de grootste stadspartij van Delft vind ik niet alleen een mooie uitdaging, maar heeft onze stad hard nodig! Tijd voor verandering dus!

Wat wil ik bereiken voor Delft?
Mij zo breed mogelijk inzetten voor Hart voor Delft met een passie voor kunst, cultuur en muziek.
Wat Delft hard nodig heeft, is een poppodium voor de jeugd en dat is mijn doel voor de komende
4 jaar!!! Tijd voor actie dus!

Wil je mij erbij hebben?
Henk Schut, kandidaat 8
Hart voor Delft