De komende weken wil het bestuur van Hart voor Delft de eerste tien kandidaten van onze kandidatenlijst in willekeurige volgorde aan u voorstellen. De definitieve kandidatenlijst wordt later deze maand gepubliceerd.
Bestuur Hart voor Delft

Wie ben ik?
Ik ben Aïsha Sriram, pedagoog en geboren in 1978. Woon samen met mijn dochter in Poptahof.
Ik ben momenteel een bedrijf aan het opstarten op het gebied van budget coaching en verzorg trainingen op het gebied van verantwoord boodschappen doen.

Als persoon ben ik een perfectionist, heb een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en neem weloverwogen mijn beslissingen. Andere mensen zeggen over mij dat ik een natuurlijk overwicht heb en professioneel en makkelijk in de omgang ben.

In Poptahof ben ik betrokken bij het bewonersinitiatief Poptakids in Action! waarmee we de armoede in onze wijk zichtbaar willen maken, maar ook onze buurtkinderen meer mogelijkheden willen bieden om buiten te spelen.

Waarom ben ik kandidaat voor Hart voor Delft?
Zeker als het gaat om woningbouw en renovatie wordt er maar spaarzaam geluisterd naar de wens van bewoners. Ik ben ook niet tevreden over de staat van de flat waar ik in woon, maar renovatie of sloop zal nog 15 jaar op zich laten wachten.

Het gesprek aangaan met een woningcorporatie doe je als bewoner het beste vanuit een bewonerscommissie, dus had ik het plan gevat deze op te starten. Gaandeweg realiseerde ik me dat ik mijn buurt meer van dienst kan zijn door gemeenteraadslid te worden. Ik vind het belangrijk dat de andere helft van Delft een stem krijgt in de gemeenteraad. Hart voor Delft is er juist ook voor die andere helft en zodoende heb ik me kandidaat gesteld voor deze partij.

Wat wil ik bereiken voor Delft?
Delft is een elite stad in wording waar je als normale Delftenaar slechts te gast bent. Dat vind ik onaanvaardbaar. De coalities van de afgelopen jaren hebben de Delftenaren genegeerd in hun mening. Van participatie was amper sprake. Ook zijn de wijkcentra helemaal kaal geplukt en is het actieve bewoners door de brij van regels onmogelijk gemaakt om activiteiten voor hun wijk te organiseren.

Wat ik het allerergste vind is dat onze jongeren niet meer in de wijkcentra terecht kunnen. In mijn eigen wijk was er ooit een jeugdhonk, maar dat is helemaal doodbezuinigd. Als raadslid zal ik me er hard voor maken dat Delft een stad wordt waar het voor iedereen fijn wonen is, de Delftenaren niet meer genegeerd worden in hun wensen en dat de wijkcentra weer het bruisende centrum worden van de wijken.

Aïsha Sriram, kandidaat 6
Hart voor Delft