bordlangswegOp 3 maart 2010 hebben de Delftse kiezers de mogelijkheid hun stem uit te brengen op de partij van hun keuze. Stemmen is een recht. Stadsbelangen vraagt u gebruik te maken van dit recht en uw stem uit te brengen op één van onze kandidaten. Kandidaten die zeer gemotiveerd zijn om uw belangen in de Delftse gemeenteraad te vertegenwoordigen.

Het wordt tijd dat Stadsbelangen als dé lokale partij van onze stad gaat deelnemen aan een nieuw te vormen coalitie. Waarom stemmen op Stadsbelangen? Het antwoord is simpel. Vanaf 1985 heeft Stadsbelangen zich een stabiele en betrouwbare partij getoond. Wij doen niet mee aan ‘onder de gordel politiek’ waar onze inwoners niets aan hebben. Wij zijn kritisch als dat noodzakelijk is. ZEKER! Wij denken constructief mee aan oplossingen. ZEKER! Wij laten onze stem namens u horen op de plek waar je dat moet doen, namelijk het politieke speelveld. Alleen daar kunnen resultaten worden behaald.

Simpel schreeuwen op een ander speelveld zonder tegenspelers mag misschien heel wat lijken, maar je bereikt helemaal niets. Stadsbelangen zoekt dan ook de samenwerking met anderen, want alleen dan kunnen resultaten worden behaald. Dat is ZEKER!

Stadsbelangen wil zich blijven inzetten om de lokale lasten voor onze inwoners zo laag mogelijk te houden en dat kan. Op ZEKER! Wij willen dat de bereikbaarheid van onze stad gezien de diverse grote bouwprojecten zo optimaal mogelijk wordt ingeregeld. In het belang van onze inwoners, ondernemers en toeristen. Op ZEKER! Wij willen dat overbodige regelgeving nu eindelijk eens daadwerkelijk wordt geschrapt. Delft moet af van de opleg- en uitlegcultuur (wij weten wel wat goed voor u is) Plannen maken doe je samen met onze inwoners aan de voorkant van en tijdens het proces. Dat vergroot het draagvlak voor plannen. ZEKER!

De landelijke partijen in Den Haag hebben laten zien, dat zij het nog steeds niet hebben begrepen. Daarom wordt het tijd voor een stevig lokaal geluid en vragen wij u uw stem uit te brengen op Stadsbelangen, lijst 8, want dan bent u ZEKER!

Stadsbelangen Delft