Slim en logisch denken!

basHoewel de kans aanwezig is, dat er voor 2015 geen tram over de Sint Sebastiaansbrug rijdt, is dat niet per definitie zeker. Tijdens de commissievergadering van 22 juni 2010 heeft de wethouder de commissie toegezegd alle opties open te houden bij het zoeken naar een oplossing voor de Sint Sebastiaansbrug.

Hierbij heeft Stadsbelangen uitdrukkelijk verzocht om renovatie van de bestaande brug nogmaals te onderzoeken en gewezen op de vele kennis op het gebied van bruggen die in onze stad aanwezig is. (TU Delft). Renovatie zou dan in 2011 al gerealiseerd kunnen worden. Mocht renovatie echt niet kunnen, wat Stadsbelangen zich niet kan voorstellen, dan zou de optie van een prefab brug onderzocht moeten worden.

Wij denken dat renovatie van de bestaande brug goedkoper is, waarmee het college een begin kan maken met hun eigen thema ‘Aan het werk!’ Daarnaast kan het college hiermee alvast invulling geven aan versobering van financieel beleid zonder dat de burger dit voelt.

Bovendien kan afsluiting van de brug tot een absolute minimum worden beperkt, dus goed is voor de bereikbaarheid van de stad en de tram…..die rijdt gewoon in 2012 over de brug in plaats van in 2015.

fractie Stadsbelangen Delft

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.