Als eerbetoon en ter nagedachtenis aan Martin Stoelinga heeft Hart voor Delft in overleg en na toestemming van de familie besloten om de komende vier jaar jaarlijks een exclusieve onderscheiding ‘De Grote Snor’ uit te reiken aan een persoon of organisatie die zich in het afgelopen jaar/jaren verdienstelijk heeft gemaakt op sociaal, cultureel of sportief gebied voor onze stad. Aan deze onderscheiding is ook een waardebon verbonden ter waarde van € 200,00. Martin had een Hart voor Delft en was daarnaast zeer betrokken op het gebied van sport, cultuur en vele andere terreinen.

Procedure
Mensen die iemand kennen en menen dat de betreffende persoon/organisatie genomineerd moet worden voor deze exclusieve onderscheiding, kunnen dat tot 1 november 2021 per e-mail met onderbouwing voor deze nominatie kenbaar maken via bestuur@hartvoordelft.nl.

Hierna zal het bestuur van Hart voor Delft uit de binnengekomen aanmeldingen drie aanmeldingen nomineren voor deze onderscheiding en zal Betty Stoelinga (echtgenote van Martin) uit deze drie nominaties kiezen wie uiteindelijk deze exclusieve onderscheiding en waardebon krijgt. De uitreiking zal medio december 2021 plaatsvinden. Uiteraard houdt het bestuur van Hart voor Delft u via diverse mediakanalen op de hoogte.

Bestuur Hart voor Delft, de Stadspartij