AD Delft: Hart voor Delft wil dat aanbrengen zonnepanelen in de Grasbuurt wordt gestaakt

Op een dak vol met zonnepanelen in de Wissingstraat in Delft is een felle brand ontstaan.                  Uit voorzorg zijn omliggende woningen ontruimd. Voor de bewoners van deze nieuwbouwwijk is dit de tweede keer in korte tijd dat ze met een brand door zonnepanelen te maken hebben.

Lees verder het artikel in AD Delft:  https://www.ad.nl/delft/aanbrengen-van-zonnepanelen-op-nieuwbouwdaken-in-de-delftse-grasbuurt-moet-wordt-gestaakt~ac04c6c5/206454591/

Bron: AD Delft
Foto: District8

Een reactie

  1. Niet alleen de vele zonnepanelen in de daken vormen een risico/probleem in deze wijk. Ook is de bouwer BAM erg laks met het afwikkelen van alle overige gebreken aan deze nieuwbouwwoningen. Vele bewoners wachten al jaren op passende oplossingen maar BAM laat ze helaas tot nu toe in de kou staan en geeft niet thuis. Geen goede ontwikkeling voor de Delftse woningmarkt als je het mij vraagt. Het is inderdaad verstandig om het bouwen van de Grasbuurt uit te stellen totdat BAM alle aanwezige problemen in de Klinkerbuurt verholpen heeft en de bewoners eindelijk kunnen genieten van hun woning.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *