Wil je ook het beste voor Delft?

raadszaalHeb je interesse in de plaatselijke politiek en wil je verschil maken? Meld je aan bij Stadsbelangen Delft en bereid je alvast voor op een mogelijke deelname in de Delftse gemeenteraad.


Over ruim een jaar vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Stadsbelangen Delft zoekt enthousiaste mensen, die zich willen inzetten voor onze stad en die zich thuis voelen bij onze partij. Kandidaat raadsleden kunnen zich vanaf nu aanmelden bij ons bestuur.

Meer weten? Ons bestuur en de fractie vertellen jou graag over de werkzaamheden van raadsleden of commissieleden/niet raadsleden. Aanmelden als kandidaat kan tot
1 augustus 2017.

Achter de schermen Wij zijn altijd op zoek naar mensen die achter de schermen willen meedenken over de toekomst van de partij. Iedereen is van harte welkom om een bijdrage te leveren aan onze partij en belangrijker nog aan onze stad. Dat kan ook als je geen kandidaat wilt zijn. Heb je belangstelling? Stuur dan je motivatie naar: secretariaat@stadsbelangendelft.nl. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen.

Het bestuur van de
Politieke groepering Stadsbelangen Delft

Stadsbelangen Delft: partij met ambitie. Sinds 1985 actief in Delft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *