Wijzigen naam kost ‘maar’ 2 ton

 

De creativiteit waait weer bij het college. Station Delft Zuid wordt gerenoveerd, maar de naam van het station wordt gewijzigd in Delft Campus. Hoe kun je een onzinnig idee van een naamswijziging, dat ook nog eens ca. € 200.000,– kost, voor de bühne met gezochte argumenten verdedigen? Het college heeft er wat op verzonnen.

Volgens wethouder Harpe is de motivatie van de naamswijziging dat Station Zuid in het gebied vlak bij de campus ligt, maar ook Schieoevers, Tanthof en Voorhof. Een motivatie die nergens op slaat. Station Delft Zuid is voor elke reiziger duidelijk. Handhaving van deze naam bespaart simpel twee ton en met dat bedrag kunnen we in Delft weer allerlei andere belangrijke dingen doen voor onze inwoners. Bijvoorbeeld in het Sociaal Domein of sport.

Dat het station Delft Zuid wordt opgeknapt is natuurlijk prima, maar Station Delft Zuid moet gewoon Station Delft Zuid blijven. Voor iedereen duidelijk en bespaart ook nog eens 2 ton!

Fractie Stadsbelangen Delft
Bram Stoop

3 reacties

  1. Het lijkt er zo langzamerhand op dat het college van bestuur van de TU de dienst uitmaakt in Delft. Iets anders kan ik niet verzinnen, gezien de ronduit achterlijke redenatie van het college/wethouder!

  2. Waar om naam wisseling er is al zat geld verkwiselt gebruik het geldt eens voor de mensen die het nodig heeft lijkt mijn de besten oplosing

  3. Te dom voor woorden. Hebben ze ineens geld teveel? Dan kunnen ze beter de lasten voor de inwoners verlagen. Klein referendum bij de komende gemeenteraadsverkiezingen? Mensen kom op, laat weten dat je dit belachelijk vindt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *