Tante Hof ‘Charme-offensief’

Ik moest toch weer even in de pen klimmen. Dat juist nu de twee partijen Groen Links en PvdA, kroegdebatavondjes gaan organiseren met als thema; ‘de beroerde financiële situatie van Delft’, is toch echt te gek voor woorden. De schaamte voorbij, denk je dan meteen.

In plaats van een gedegen onderzoek naar hoe het allemaal zo heeft kunnen gebeuren mogelijk te maken, gaan ze ‘gezellige’ avondjes organiseren. Iedereen die de Delftse politiek de laatste jaren een beetje gevolgd heeft, kan niet anders dan het sterke vermoeden hebben dat juist deze twee clubs direct verantwoordelijk zijn voor de huidige misère .

Wethouder Brandligt gaat in een restaurant uitleg geven over de gemeentelijke financiën. Wedden dat dat niet meer betekent dan ‘het Groen Links straatje schoonvegen? De PvdA maakt het zo mogelijk nog bonter. Zij gaan in het Boterhuis vragen wat de burger er allemaal van vindt. Boter op je hoofd zou je dan toch denken. En dan ook nog leden van de oppositie via een huis aan huis krant oproepen om mee te doen aan het debat!

Daar waar in de raadszaal de oppositiepartijen stelselmatig worden genegeerd, gaat het toch echt te ver deze partijen als zaalvulling voor je feestje uit te nodigen. Ik denk dan: ‘Blaas die flauwekul – avonden gewoon af, hou het geld in je zak en ga besturen!’ Zo, dat wilde ik even kwijt.

Lieve groetjes van Tante Hof
hof1 (350x324)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *