Wie ben ik?
Ik ben Daan Stellingwerf, 21 jaar jong en geboren en getogen in ons mooie Delft. In het dagelijks leven studeer ik Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Waarom heb ik voor Hart voor Delft gekozen?
Hart voor Delft is een brede volkspartij die met beide benen in de samenleving staat. Een partij die staat voor échte participatie en luistert naar de wensen van de inwoners. Een partij voor en door Delftenaren. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik voelde me hier direct thuis.

Waar sta ik voor?
In onze prachtige stad moet er voor iedereen een fijne en betaalbare plek zijn om te wonen. Jongeren in Delft hebben echter nauwelijks kans om snel een passende woning te bemachtigen. De wachttijden bij de woningcorporaties zijn lang en het aanbod is beperkt. Veel jongeren moeten daardoor noodgedwongen buiten de stad gaan wonen. Ik wil dat jongeren die in Delft willen blijven wonen deze kans ook moeten krijgen.

Hoe? Er moeten in rap tempo betaalbare woningen worden gebouwd. De gemeente kan bij een nieuwbouwproject afdwingen dat een ontwikkelaar zoveel mogelijk woningen in het sociale segment moet bouwen. Zo krijgen jongeren meer kans op een betaalbare woning in Delft.

Daar ga ik de komende vier jaar mijn uiterste best voor doen en met uw stem gaat dat zeker lukken.

Stem voor verandering, stem Hart voor Delft!

Daan Stellingwerf, kandidaat 10
Hart voor Delft