In memorium Joop de Jong

Onverwachts heeft onze politieke groepering kennisgenomen van het overlijden van ons voormalig fractielid en lid van verdienste Joop de Jong.

Van 1998 tot 31 januari 2002 en van 14 maart 2006 t/m maart 2010 was Joop commissielid/niet raadslid. Van 31 januari 2002 tot 14 maart 2006 vertegenwoordigde Joop onze fractie als raadslid in de gemeenteraad van Delft. Hierbij waren voor hem Duurzaamheid, Leefbaarheid en Cultuur, Kennis en Economie belangrijke aandachtspunten. Joop was geen man van lange betogen in commissie en raad. Hij was to the point en wist waar hij het over had. Bij zijn afscheid als raadslid memoreerde oud-burgemeester Bas Verkerk dat Joop regelmatig het college en de ambtenaren een lesje gaf in hoe het eigenlijk zat. Bijzondere aandacht had Joop ook voor het dierenwelzijn.

Wij koesteren de herinneringen aan Joop en zijn zeer erkentelijk voor zijn inzet niet alleen voor onze politieke groepering, maar vooral voor onze stad.

Wij wensen zijn zoon en familie veel sterkte de komende tijd.

Bestuur en fractie
Politieke groepering Stadsbelangen Delft

Een reactie

  1. Ach wat een triest bericht! Joop de Jong die wij kennen was een oude bekende van ons uit de jaren dat wij actief waren bij de KC Delft. Maarten de Jong en verdere familie, vrienden en bekenden gecondoleerd met dit verdrietige nieuws. Heel veel sterkte. Cor en Luciënne de Gier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *