Even voorstellen Marcel Koelewijn

Hallo, ik ben Marcel Koelewijn, nummer 5 op de lijst bij de gemeenteraadsverkiezingen voor Stadsbelangen Delft. Eindelijk is de verkiezingscampagne begonnen en kan ik jullie met genoegen laten weten dat ik graag mijn bijdrage wil leveren in de Delftse gemeenteraad voor Stadsbelangen Delft.

Een groot deel van mijn tijd besteed ik als zelfstandig beheerder in het vastgoedmanagement. Als geboren en getogen Delvenaar heb ik het altijd belangrijk gevonden om Delft leefbaar, toegankelijk, maar vooral ook authentiek te houden.

En met leefbaar bedoel ik een Delft om prettig in te wonen, om in te werken en in te recreëren. Na de crisis, waarin Delft het in financieel oogpunt best moeilijk heeft gehad, is er nu weer economische voorspoed. Maar is dit er al voor alle Delftenaren?

Een groeiende economie is van groot belang, ook voor Delft! Maar laten we nu nog even doorpakken voor alle Delftenaren, dat is echt ‘Het beste voor Delft!’

Finally the election campaign has started and can I inform you with pleasure that I am looking forward to make my contribution in the Delft City Council for Stadsbelangen Delft.

As a born and bred ‘delvenaar’, I have always found it important to keep Delft livable, accessible and, above all, authentic. And with livable I mean a Delft to nicely live in, to work in and to recreate in.

After the crisis, in which Delft had a hard time financially, there is now economic prosperity again. But the question is, is this already there for all Delft inhabitants?

A growing economy is of great importance, also for Delft! But let’s use this economic prosperity to benefit for all Delft’s inhabitants. That is really ‘The best for Delft!’

Stadsbelangen Delft
Marcel Koelewijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *