Hallo beste Delftenaren, ik ben Bram Stoop, lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 voor Stadsbelangen Delft. Als lijsttrekker ben ik in de gelukkige omstandigheid om een zeer gemotiveerde groep kandidaten om mij heen te hebben, die zich voor onze inwoners en ondernemers, maar vooral voor Delft willen inzetten. Kandidaten uit onze stad, die zich ieder op hun eigen wijze al inzetten voor onze stad en dat blijven doen. De komende weken zullen zij zich via onze site en andere media aan u voorstellen. Kortom een hechte groep Delftenaren, die er voor u zijn.

Buiten de politiek werk ik zelf al ruim 25 jaar met jongeren met een meervoudige problematiek uit heel Haaglanden. Hier zitten ook criminele jongeren bij, maar ook jongeren uit gebroken gezinnen. Jongeren is een doelgroep die mij aanspreekt. Ik ben dan ook geen onbekende in het sociaal domein van Haaglanden. Mijn credo is dan ook als je iemand geen kans geeft, dan heeft deze ook geen kans.

Ouderen en jongeren: kortom ik zal er zijn voor hen die ons nodig hebben. Geen geklets maar praktisch gericht de stad in samen met u als bewoner van Delft. Een leefbare en vooral veilige stad is waar ik voor ga. Stadsbelangen Delft staat voor een stad met aantrekkingskracht voor de economie, werkgelegenheid, aandacht voor het milieu, noodzakelijke voorzieningen voor hen die dit nodig hebben, een streng en rechtvaardig sociaal beleid en handhaving van wet- en regelgeving.

Iedereen die in Delft woont, leeft en werkt ongeacht herkomst, geloof of seksuele geaardheid telt mee!

De komende tijd zullen de landelijke partijen wel weer kopstukken naar Delft sturen met allerlei mooie verhalen. Je ziet ze vier jaar niet en dan zijn ze er ineens weer. Als ik de kans krijg, ga ik de landelijke kopstukken, die niets met gemeenteraadsverkiezingen hebben, zeker vragen wat ze komen doen. Ik denk dat kiezers hier nu ook wel klaar mee zijn.

De komende tijd zult u nog regelmatig van mij of mijn collega’s horen. Als eerste partij hebben wij onze kandidaat wethouder open en transparant vooraf gepresenteerd en niet achteraf na de gemeenteraadsverkiezingen. Stadsbelangen Delft wil deel gaan uitmaken van het college van Burgemeester en Wethouders. Daarbij hebben wij op 21 maart 2018 uw stem nodig, want dat is Het beste voor Delft!  Ik hoop dan ook op uw stem!

Met vriendelijke groet Bram Stoop
Stadsbelangen Delft