DE VERLOREN STEM!

Hart voor Delft heeft gelukkig geen last van invloed van de landelijke politieke partijen, dus zullen er bij ons geen landelijke kopstukken komen die nog even, namens de landelijke partij, een verhaal op komen hangen bij de Delftenaar.

Hart voor Delft is echter wel in beeld bij de landelijke media. Zo ook bij de EO, waar we mee door de wijk zijn gelopen en we gesprekken hebben gevoerd met de Delftenaren voor het programma ´De Verloren Stem´.

In een nieuwe serie van ‘De Verloren Stem’ gaat EO-presentator Tijs van den Brink op zoek naar de verhalen van afgehaakte, teleurgestelde en twijfelende kiezers.

Op NPO radio 1 (zie de link hieronder), was er al een voorbeschouwing van het programma bij ´Met het oog op morgen´.

Kijk en luister hier naar ´Met het oog op morgen´.
https://www.nporadio1.nl/fragmenten/nos-met-het-oog-op-morgen/8574908e-60a2-42bc-9a2d-6be59c4822c2/2022-02-28-hoe-bereiken-we-de-niet-stemmer

Op woensdag 2 maart is Hart voor Delft dus op de landelijke televisie te zien bij het programma ‘De Verloren Stem’. Onze lijsttrekker Bram Stoop gaat hierin op pad met Tijs van den Brink en gaat in gesprek met Delftenaren,  in dit geval in de Wippolder en in de binnenstad. Ook komen er diverse Delftenaren aan het woord, want dat is wat ons betreft, waar het om gaat.

De uitzending is op woensdag 2 maart om 22.30 uur bij de EO op NPO 2, kijken dus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *